Verkiezing Tweede Kamer

Op woensdag 15 maart 2017 kunt u uw stem uitbrengen voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal.

Burgerpeiling Herindelingsontwerp Hoeksche Waard

De gemeenteraden van Binnenmaas, Cromstrijen en Korendijk willen ook de mening van de burger over het herindelingsadvies van Gedeputeerde Staten weten. Daarom wordt op 15 maart in de drie gemeenten een zogenaamde burgerpeiling gehouden. U mag op 15 maart dus tweemaal uw stem uitbrengen.

Voor meer informatie zie het tabblad Burgerpeiling.

 • Stemmen met een stempas én identiteitsbewijs

  Om overal in Korendijk te kunnen stemmen heeft u een stempas ontvangen. De stempas toont aan dat u gerechtigd bent om te stemmen. Zonder de stempas kunt u uw stem niet uitbrengen. Het is daarom van groot belang dat u de stempas niet vergeet mee te nemen.

  Lees meer
 • Afspraken aanplakken verkiezingsposters

  Politieke groeperingen kunnen voor een verkiezing posters plakken op speciaal daartoe aangewezen verkiezingsborden. Hiervoor zijn afspraken vastgelegd met betrekking tot aanplakborden, locaties verkiezingsborden, het plakken en de periode van plakken.

  Lees meer
 • Meer informatie

  Op het gemeentehuis, afdeling Dienstverlening (Burgerzaken) kunt u alle informatie verkrijgen met betrekking tot de verkiezing.

  Lees meer
U bent hier:Home | Verkiezing Tweede Kamer
... VERKIEZINGEN 15 MAART 2017

Bezoek: Voorstraat 31, 3265 BT Piershil
Post: Postbus 3708, 3265 ZG Piershil
Telefoonnummer: 14 0186 of 088 647 1777
E-mail: gemeente@korendijk.nl 
Openingstijden