Pagina opties

Groter
A A

Bedrijventerreinen

De kernen Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil en Zuid-Beijerland beschikken elk over een eigen (kleinschalig) bedrijfsterrein.

Op dit moment zijn er geen uitgeefbare kavels meer beschikbaar op de bedrijventerreinen van Goudswaard, Nieuw-Beijerland en Piershil.

Bedrijventerrein Zuid-Beijerland

Bij het bedrijventerrein van Zuid-Beijerland is een uitbreiding in voorbereiding. Deze uitbreiding, “De Leeuw fase 4”, beslaat in totaal bijna 3 hectare.

De kavelgrootte is in nader overleg, vanaf circa 1.000 m2.  Het terrein is bestemd voor bedrijfsdoeleinden, categorie 3 (categorie 4 onder voorwaarden mogelijk).

Gemeente Korendijk heeft hier een faciliterende rol.

Voor meer informatie: Veldhoen & Romeijn Makelaardij www.veldhoen-romeijn.nl / Tel: 0186 619300 en Group ABC www.group-abc.nl / Tel: 078 6820320. 

Regionaal Bedrijvenpark Hoeksche Waard

Voor de vestiging van grootschalige bedrijven is het regionaal Bedrijvenpark Hoeksche Waard ontwikkeld. De vijf gemeenten uit de Hoeksche Waard zijn aandeelhouder van dit bedrijvenpark.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van het regionaal Bedrijvenpark Hoeksche Waard www.bedrijvenparkhw.nl.