Pagina opties

Groter
A A

Bedrijvencontactfunctionaris

Wij vinden het belangrijk dat u als ondernemer naast het digitale loket ook een persoonlijk aanspreekpunt heeft voor vragen. De bedrijvencontactfunctionaris is het eerste aanspreekpunt voor alle ondernemers binnen de gemeente. In gemeente Korendijk kunnen startende en bestaande ondernemers terecht bij Ilona Langelaan voor advies of informatie.

De bedrijvencontactfunctionaris

  • pakt alle inkomende vragen, wensen en problemen van ondernemers op;
  • begrijpt het ondernemers oogpunt;
  • is de directe relatie tussen de gemeente, de lokale ondernemersvereniging en individuele bedrijven;
  • zorgt ervoor dat de ondernemer de weg naar de juiste ambtenaar, afdeling of andere instanties vindt;
  • speelt daar waar mogelijk in op de wensen van de ondernemer;
  • stimuleert de lokale economie;
  • stimuleert de samenwerking tussen de gemeente en de ondernemers.

Even voorstellen

Mijn naam is Ilona Langelaan. Sinds 1 augustus 2016 ben ik de bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Korendijk. Na mijn studie aan de agrarische hogeschool ben ik mij gaan inzetten voor ondernemers. Vanuit mijn eerdere betrekkingen bij onder andere de Rabobank, weet ik wat er leeft onder ondernemers en wat een bedrijf succesvol maakt. Als u als ondernemer vragen heeft, hoeft u niet eerst de hele website of gemeentegids te doorzoeken. Nee, u stelt de vraag gewoon aan mij. Ik zorg ervoor dat u antwoord krijgt of wordt doorverwezen naar de juiste instantie. Ik probeer met u mee te denken: niet alleen vanuit regels kijken waarom iets niet kan, maar meer vanuit de invalshoek hoe iets wel kan.

Contactgegevens

Wilt u weten wat de bedrijvencontactfunctionaris voor u kan betekenen of heeft u een tip of opmerking voor de gemeente? Van maandag tot en met donderdag kunt u contact opnemen met Ilona Langelaan via e-mail ilona.langelaan@korendijk.nl of telefonisch via 088-6471755.