Pagina opties

Groter
A A
RSS

Begraafplaats Dorpsstraat Zuid-Beijerland

Herinrichten beplanting en rechtzetten van de gedenktekens

Wij gaan de beplanting aan de rechterzijde van de begraafplaats herinrichten en ook de gedenktekens worden ten opzichte van het nieuwe maaiveld rechtgezet. De reden hiervan is dat de beplanting is verouderd en overwoekerd en de gedenktekens scheef liggen. Ook het gedenkmonument/muur in de linker achterhoek van de begraafplaats wordt gerestaureerd.

Werkwijze

Alle gedenktekens worden individueel ingemeten en vastgelegd. Vervolgens worden de gedenktekens tijdelijk op de begraafplaats verplaatst en het maaiveld hersteld. Daarna worden de gedenktekens in hun huidige staat teruggeplaatst. De graven zelf blijven onaangetast.

Aanvullende werkzaamheden

Als u aanvullende werkzaamheden wilt laten uitvoeren aan de monumenten; zoals bijvoorbeeld het opnieuw lakken van de letters of repareren van kapotte/losse onderdelen van het monument neem dan contact op met Victor & Wijtmans begraafplaatswerken info@begraafplaatswerken.nl of 06-557 560 03. De kosten die met deze werkzaamheden gepaard gaan, komen voor uw rekening.

Planning

De werkzaamheden starten maandag 17 november 2018 en hebben een looptijd van ongeveer vier weken.

Tot slot

Wij doen ons best om tijdens de uitvoering van het werk de hinder tot een minimum te beperken. Uiteraard is het niet mogelijk enige hinder te voorkomen, graag uw begrip hiervoor.

Heeft u nog vragen? Stel deze gerust! U kunt ons bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente Korendijk, 088-647 1700.