Pagina opties

Groter
A A
RSS

Informatieavond Postcoderoos groot succes (03-12-2018)

Al enige jaren is HoekscheWaard Duurzaam actief. De coöperatie heeft net als de Provincie Zuid-Holland en de gemeenten in de Hoeksche Waard een energieneutrale regio in 2040 als ambitie. Op 27 november organiseerden partijen een informatieavond waarbij HW Duurzaam bestuurslid Arie Brussaard een presentatie gaf over het Postcoderoos project.

HoekscheWaard Duurzaam

Tijdens de bijeenkomst kregen aanwezigen een uitleg over de mogelijkheden. Duidelijk werd dat ook huurders zonder een eigen ‘geschikt dak’ er mogelijkheden zijn. De inschrijving voor het eerste Postcoderoos-project in de Hoeksche Waard ging al eerder van start. Op het Vierwiekenplein in Oud-Beijerland worden zo’n 275 zonnepanelen op het wooncomplex van HW Wonen geplaatst. Het volgende project gaat nu dus van start in Numansdorp. Op het gebouw aan de Christinastraat (nabij De Buitensluis) kunnen circa 250 zonnepanelen worden geplaatst.

Deelname

De inschrijving voor deelname aan het tweede Hoeksche Waardse Postcoderoos project is geopend. Bewoners woonachtig in de postcodegebieden 3281, 3284, 3286, 3291 en 3292 kunnen zich aanmelden voor deelname. Informatie is te vinden op de website van HoekscheWaard Duurzaam www.hoekschewaardduurzaam.nl.