Pagina opties

Groter
A A
RSS

Expositie Catja Nijboer (30-10-2018)

CATJA NIJBOER, laatste exposant in het gemeentehuis van Korendijk.

Haar werk is te bezichtigen van 5 november tot 20 december 2018.

De schilderijen van Catja zijn figuratief en abstract of zoals zij het zelf noemt, figuratief met een geabstraheerde toets. Zij vindt het heerlijk om buiten te schilderen en te exposeren op verschillende locaties in Nederland en België. Hoewel de kunstenaar in het begin van haar carrière gecharmeerd was van olieverf, gebruikt zij nu bij voorkeur acrylverf en olieverf op waterbasis. Haar werk is divers en verrassend.

Expositie bezoeken                                                      

Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van Catja? Tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, met uitzondering van de avondopenstelling, kunt u de expositie bezoeken. Meer informatie over haar werk vindt u op www.catjanijboer.nl

Einde aan een periode van 35 jaar                                                                                                          

Per 1 januari 2019 fuseert de gemeente Korendijk met de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Oud-Beijerland en Strijen tot de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. Hiermee komt een einde aan een periode van 35 jaar waarin de gemeente expositieruimte beschikbaar stelde aan (amateur)kunstenaars.                                   Het gemeentebestuur bewaart goede herinneringen aan alle exposanten die ooit in Korendijk exposeerden.

Burgemeester en wethouders van Korendijk.