Vacature Communicatieadviseur SOHW

Dit item is verlopen op 02-06-2017.

SOHW zoekt een Communicatieadviseur (32 uur per week, schaal 10, tot eind 2018).

Wie zijn wij?

Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW) behartigt de gemeenschappelijke regionale belangen van de vijf gemeenten in de Hoeksche Waard op de beleidsterreinen ruimte, landschap, economie, samenleving en integrale veiligheid. Er wordt met vele partijen – binnen en buiten de Hoeksche Waard – samengewerkt. Het doel van de samenwerking is erop gericht dat de gemeenten de taken effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren, het biedt schaalvoordelen en kansen voor nóg meer professionaliteit.

Jaarlijks wordt er een uitvoeringsvoeringprogramma opgesteld waarbinnen een groot aantal projecten is opgenomen. Voor de communicatieactiviteiten van een aantal grote projecten (waaronder verkeer & vervoer, wonen, gebiedsontwikkeling en economie) zijn wij op zoek naar een ervaren communicatieadviseur.

Wat wordt jouw rol?

In jouw rol als communicatieadviseur zorg je voor de coördinatie van de communicatieactiviteiten ten behoeve van deze projecten. Jij bent degene die het strategisch communicatieplan opstelt maar ook de uitvoering daarvan ter hand neemt. Je treedt op als gesprekspartner voor de programma- en projectleiders en betrokken bestuurders en gemeenschappelijke partners en je neemt deel aan relevante overleggen. Ook  redactionele werkzaamheden, zoals het opstellen van persberichten en het periodiek uitbrengen van nieuwsbrieven horen bij de taken.

Wie zoeken we?

Wij zoeken, voor de duur van 1,5 jaar, een ervaren communicatieadviseur met:

  • Hbo werk- en denkniveau en genoeg werkervaring;
  • Goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen;
  • Flexibele werkhouding en een antenne voor nieuwe situaties en mogelijkheden;
  • Uitstekende redactionele kwaliteiten naast vanzelfsprekend goede mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden;
  • Goede kennis en ervaring met diverse vormen van social media.

Daarnaast ben je klant- en kwaliteitsgericht, een teamplayer, initiatiefrijk en beschik je over overtuigingskracht.

Wat bieden we?

Een uitstekend totaalpakket arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de gemeentelijke cao schaal 10. Dit is maximaal € 4121,-- bruto per maand bij 36-urige werkweek.

Interesse?

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.sohw.org. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Gert-Jan Metselaar (regiosecretaris, 088 – 647 71 68) of Martin Roobol (programmamanager 088 – 647 12 72).

Je sollicitatie (motivatie en cv) zien we graag vóór vrijdag  2 juni 2017 tegemoet via sollicitatie@sohw.org. Je kunt ook onderstaand formulier invullen. De sollicitatiegesprekken zijn op dinsdagmiddag 13 juni. We kijken uit naar je reactie!

Reactieformulier
Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
u l a s o l i p i z a n u j i

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Bestuur en Organisatie | Vacatures | Vacature Communicatieadviseur SOHW
Deel deze pagina
...een dijk van een gemeente!

Bezoek: Voorstraat 31, 3265 BT Piershil Huisje
Post: Postbus 3708, 3265 ZG Piershil Envelop
14 0186 of 088 647 1700 Telefoon
gemeente@korendijk.nl Envelop
Openingstijden Klok