N217 Nieuw-Beijerland: inloopavond 29 mei 2017

De provincie Zuid-Holland houdt op maandag 29 mei 2017 een inloopavond over de geplande werkzaamheden van het groot onderhoud aan de N217. De werkzaamheden vinden plaats op het weggedeelte tussen Nieuw-Beijerland, Oud-Beijerland en de A29.

Het groot onderhoud vindt gefaseerd (en per wegvak) plaats en duurt van begin juni tot circa eind november 2017. Tijdens deze informele bijeenkomst is voldoende gelegenheid om vragen te stellen over het project. De werkzaamheden starten begin juni en worden gefaseerd uitgevoerd tot en met eind november 2017..

Locatie inloopavond

De inloopavond is in het Wapen van Nieuw-Beijerland, Spuidijk 15, 3264 LC in Nieuw-Beijerland. Medewerkers van de provincie en de aannemer informeren bezoekers tussen 19.00 uur en 21.00 uur over de geplande werkzaamheden, de planning en ingestelde omleidingen. De bijeenkomst heeft geen vast programma en u hoeft zich vooraf niet aan te melden. 

Werkzaamheden

In juni start de provincie met de werkzaamheden bij rotonde de Bosschen en het gedeelte ten oosten van Oud-Beijerland. In de zomervakantie wordt gewerkt tussen Nieuw-Beijerland en Oud-Beijerland aan de Spuidijk, Ruisscheweg en de Groeneweg.

Het groot onderhoud bestaat onder meer uit: het uitbreiden van rotonde De Bosschen, het vervangen van het asfalt op de rijbaan, fietspad, busbaan en parallelweg, het uitbreiden van de carpoolplaats bij rotonde Tienvoet en het verlengen van de invoegstrook bij de rijksweg A29.

Meer informatie

De (globale) planning en werkzaamheden per wegvak is te vinden op de website van de provincie: www.zuid-holland.nl/n217

De werkzaamheden zijn daarnaast ook te volgen op Twitter via @verkeerzh.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Werk in uitvoering | N217 Nieuw-Beijerland: inloopavond 29 mei 2017
Deel deze pagina
...een dijk van een gemeente!

Bezoek: Voorstraat 31, 3265 BT Piershil Huisje
Post: Postbus 3708, 3265 ZG Piershil Envelop
14 0186 of 088 647 1777 Telefoon
gemeente@korendijk.nl Envelop
Openingstijden Klok