Zet uw sportclub op de kaart (07-09-2017)

Dit item is verlopen op 24-09-2017.

Maandag 4 september 2017 startte de AH Sportactie die miljoenen mensen in heel Nederland de kans biedt om de sport te ontdekken die bij hén past. Uit de succesvolle pilot van vorig jaar in Utrecht is gebleken dat 70% van de sporters lid is geworden bij een sportclub in de buurt.

Deze spaaractie loopt voor klanten van AH van 4 t/m 24 september, waarna zij tot en met 3 december gratis mee kunnen doen aan activiteiten van sportclubs in heel Nederland. Alle Albert Heijn winkels in Nederland doen mee met de actie. Een mooie kans dus om uw club bij heel veel mensen onder de aandacht te brengen!

Iedere sportclub met een KvK nummer kan meedoen door sportactiviteiten gratis aan te bieden waar mensen met een volle spaarkaart zich voor kunnen inschrijven. U bepaalt daarbij zelf welke en hoeveel activiteiten dat zijn en hoeveel mensen zich per activiteit in kunnen schrijven. Hoe meer sportactiviteiten voor jong tot oud hoe leuker natuurlijk!

Hoe doe ik als sportclub mee?

  1. Meld zo snel mogelijk uw sportclub aan op www.clubprofiel.nl. Vanaf 4 september is uw clubprofiel op de websites van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek te zien.
  2.  Meld bij uw clubprofiel vervolgens uw sportactiviteiten aan voor de AH Sportactie en/of de Nationale Sportweek. Alle sportactiviteiten in de Nationale Sportweek, ook die van de AH Sportactie, zijn voor de klanten zonder spaarkaart te boeken.

Check ook de handige filmpjes met uitleg:

Zet uw deuren open, organiseer leuke sportactiviteiten en doe mee!

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuwsberichten | Zet uw sportclub op de kaart
Deel deze pagina
...een dijk van een gemeente!

Bezoek: Voorstraat 31, 3265 BT Piershil Huisje
Post: Postbus 3708, 3265 ZG Piershil Envelop
14 0186 of 088 647 1700 Telefoon
gemeente@korendijk.nl Envelop
Openingstijden Klok