WMO-cliëntervaringsonderzoek (20-04-2017)

Dit item is verlopen op 01-08-2017.

Het is voor de gemeenten in de Hoeksche Waard nuttig om te weten wat de ervaringen van klanten zijn met de geboden ondersteuning en diensten in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo).

Voorbeelden van ondersteuning zijn: hulp bij het huishouden, vervoer, een scootmobiel of een aanpassing in huis. Maar er zijn ook andere vormen van ondersteuning mogelijk. Zo kan het zijn dat u is gevraagd om een beroep te doen op uw familie, vrienden of kennissen. Of dat u bent doorverwezen naar een andere organisatie.

De gemeenten in de Hoeksche Waard zijn benieuwd naar uw ervaringen met de ondersteuning. Daarom ontvangen inwoners uit de Hoeksche waard die in 2016 ondersteuning ontvingen een vragenlijst.

Het onderzoek wordt voor de gemeente uitgevoerd door een onderzoeksbureau. De antwoorden worden zorgvuldig en anoniem behandeld. Naam en adres worden gebruikt voor het toesturen van de vragenlijst. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer  10 a 15 minuten. Ook is het mogelijk om de vragenlijst via de computer in te vullen.

In juli verwachten wij de resultaten van het onderzoek. De resultaten zullen bekend worden gemaakt via de website www.samenmeerhoekschewaard.nl , op de websites van de gemeenten in de Hoeksche waard en in het huis-aan-huis blad Het Kompas.

Wij hopen dat zo veel mogelijk inwoners meedoen en de vragenlijst invullen en terugsturen.  Met de resultaten van het onderzoek kan de gemeente kijken wat er goed gaat en wat beter kan.  Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met de Frontoffice Wmo Hoeksche waard. Zij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 te bereiken op telefoonnummer 088-6471920 of per email contact@wmohw.nl.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuwsberichten | WMO-cliëntervaringsonderzoek
Deel deze pagina
...een dijk van een gemeente!

Bezoek: Voorstraat 31, 3265 BT Piershil Huisje
Post: Postbus 3708, 3265 ZG Piershil Envelop
14 0186 of 088 647 1700 Telefoon
gemeente@korendijk.nl Envelop
Openingstijden Klok