Nominaties Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk 2018 (31-08-2017)

Dit item is verlopen op 15-10-2017.

Mantelzorgers en vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de leefbaarheid in onze gemeente. Zij zijn het hart van een zorgzame en actieve samenleving. Al jaar en dag onderschrijft het gemeentebestuur het belang van deze inzet. Daarom is sinds 2010 de Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk ingesteld. Met de vrijwilligersprijs wil het gemeentebestuur jaarlijks een mantelzorger, een vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie in het zonnetje zetten.

De uitreiking van de Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk 2018 vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie op 3 januari 2018.

De inwoners van de gemeente Korendijk hebben een belangrijke rol bij de keuze van de prijswinnaar 2018. Kent u een mantelzorger, een vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie in Korendijk die u in het zonnetje wilt zetten voor zijn of haar werkzaamheden? Meld u deze persoon of organisatie dan aan voor de Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk 2018.

Klik op de oranje button aan de rechterkant van deze pagina voor het aanmeldformulier. U kunt het formulier ook afhalen bij de receptie van het gemeentehuis of telefonisch opvragen via tel. 088 – 647 1777.

De aanmelding moet vóór 15 oktober 2017 binnen zijn. De aanmeldingen kunnen ook digitaal worden doorgegeven via het e-mailadres: gemeente@korendijk.nl.

Een speciaal samengestelde jury beoordeelt de aanmeldingen aan de hand van vastgestelde criteria. De jury bepaalt wie de prijs uiteindelijk in ontvangst mag nemen.

Wie komen in aanmerking voor de 'Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk'?

  • Personen die zich belangeloos verdienstelijk maken als mantelzorger of vrijwilliger in de Korendijkse samenleving.
  • Stichtingen, verenigingen en groepen die zich in Korendijk belangeloos verdienstelijk maken met de inzet van vrijwilligers.

Als u een persoon of een organisatie kandidaat stelt, verzoeken wij u dit niet aan hen door te geven, zodat het verrassingseffect des te groter is voor uw kandidaat wanneer deze voor de Frans Janssen Vrijwilligersprijs genomineerd wordt. Als uw kandidaat dit jaar niet voor nominatie in aanmerking komt, wordt hierover niet meer gecorrespondeerd. U kunt uw kandidaat uiteraard volgend jaar opnieuw voordragen.

Voor meer informatie over de “Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk” en het vrijwilligersbeleid van onze gemeente verwijzen wij u naar onze website www.korendijk.nl.

Extra informatie

Klik hier voor het aanmeldformulier

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuwsberichten | Nominaties Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk 2018
Deel deze pagina
...een dijk van een gemeente!

Bezoek: Voorstraat 31, 3265 BT Piershil Huisje
Post: Postbus 3708, 3265 ZG Piershil Envelop
14 0186 of 088 647 1700 Telefoon
gemeente@korendijk.nl Envelop
Openingstijden Klok