Mirthe Roest presenteerde haar boek De wraak van Kaj bij OBS De Gouwaert in Goudswaard (07-11-2017)

De 15-jarige Mirthe Roest, leerling van CSG ‘Willen van Oranje' heeft een spannend boek geschreven. Ze begon met het opschrijven van een droom. Toen ze dat deed vond ze het leuk om er van alles bij te verzinnen en haaar fantasie te gebruiken om er een echt verhaal van te maken. Op 2 november was de officiele boekpresentatie op haar school in Oud-Beijerland.

Woensdag 7 november stond Mirthe in Goudswaard, het dorp waar zij met haar ouders en zus woont, in de spotlights. Mirthe heeft haar basisschooltijd doorlopen op OBS ‘De Gouwaert’. Zij was vanavond op de school aanwezig om haar boek aan de inwoners van Goudswaard te presenteren.

Martin Honders, wethouder Kunst en Cultuur in de gemeente Korendijk, was bij de presentatie aanwezig. Namens de gemeente Korendijk feliciteerde hij Mirthe met haar debuut als schrijfster en bood haar een attentie aan. Mirthe heeft met het schrijven van dit boek haar eerste schreden op het schrijverspad gezet. De wethouder wenste haar veel succes toe met de verkoop van haar boek en degenen die het boek hebben aangeschaft of dit nog zullen gaan doen, veel leesplezier. Wethouder Honders zal het boek ook aanbevelen bij de Korendijkse bibliotheken. 

De Wraak van Kaj

Een spannende thriller (ISBN: 978-94-022-3965-2)

Eriks leven is enorm veranderd vanaf de dag dat zijn moeder vermist wordt. De politie gaat ervanuit dat ze gewoon is weggelopen en stopt na een paar weken met zoeken. Erik gaat zelf op onderzoek uit en vindt een heel oud boek. Als hij bij Lisa, wiens moeder op mysterieuze wijze is overleden, hetzelfde boek vindt, ontdekt hij samen met haar beetje bij beetje de betekenis hiervan. Op zoek naar de waarheid komen ze erachter dat ze een gevaarlijke tegenstander hebben die al eeuwen zijn geheim bewaart. Daarbij is niemand zeker van zijn leven …

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuwsberichten | Mirthe Roest presenteerde haar boek De wraak van Kaj bij OBS De Gouwaert in Goudswaard
Deel deze pagina
...een dijk van een gemeente!

Bezoek: Voorstraat 31, 3265 BT Piershil Huisje
Post: Postbus 3708, 3265 ZG Piershil Envelop
14 0186 of 088 647 1700 Telefoon
gemeente@korendijk.nl Envelop
Openingstijden Klok