Informatieavond startcoach woensdag 29 november (31-10-2017)

Startcoach is een project voor startende ondernemers en ondernemers met een jong bedrijf. Ervaren ondernemers en managers treden op als mentor voor ondernemers die hun eerste stappen zetten in ondernemersland.

De mentor geeft vrijblijvende adviezen over marketing, financiƫn, management en andere vraagstukken. Hij informeert de nieuwkomer ook over kansen, valkuilen, opstartproblemen en marktontwikkelingen. Daarnaast ontsluit de mentor zijn netwerk, waardoor de onervaren ondernemer op een natuurlijke manier de kans krijgt nieuwe contacten te leggen. De starter moet het uiteindelijk zelf doen, maar met de mentor als sparringpartner en klankbord is de kans een stuk groter dat de juiste keuzes worden gemaakt vele ondernemers hebben al gebruik gemaakt van een startcoach mentor.

Coaching voor succes

De praktijk wijst uit dat mentoren van grote invloed zijn op het succes van startende ondernemers. In de Hoeksche Waard wordt dan ook door vele partijen ingezet op ondersteuning. Het coachen van ondernemers levert uiteindelijk een bijdrage aan een stevig en gezond MKB in de Hoeksche Waard en daar heeft men graag wat voor over. In 2016 zijn er 25 ondernemers succesvol gekoppeld aan ervaren mentoren. Dit succes wil Startcoach in 2017 en 2018 graag voortzetten en zo mogelijk verbeteren!

Informatieavond

Op woensdag 29 november wordt er een Startcoach informatieavond gehouden in Heinenoord. De inloop van de avond is vanaf 19.00 uur bij Rabobank Het Haringvliet (Reedijk 8, 3274 KE, Heinenoord). Het programma start 19.30 uur met inspirerende sprekers en eindigt rond 21.00 uur met een borrel. Deelname is gratis. Meld u wel even aan via de website van startcoach.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuwsberichten | Informatieavond startcoach woensdag 29 november
Deel deze pagina
...een dijk van een gemeente!

Bezoek: Voorstraat 31, 3265 BT Piershil Huisje
Post: Postbus 3708, 3265 ZG Piershil Envelop
14 0186 of 088 647 1700 Telefoon
gemeente@korendijk.nl Envelop
Openingstijden Klok