Gymnastiekzaal ‘de Vaert’ in Goudswaard gerenoveerd (13-09-2017)

Dit item is verlopen op 27-09-2017.

Het was de bedoeling dat de gerenoveerde gymnastiekzaal in Goudswaard op woensdag 13 september 2017, in aanwezigheid van de leerlingen en leerkrachten van de beide basisscholen en andere genodigden, officieel in gebruik zou worden genomen.

Het gebouw heeft een nieuwe vloer gekregen, de kleedruimten zijn vernieuwd, de verlichting is aangepast en er is onder andere een elektronisch klimrek geïnstalleerd. Het gymnastiekgebouw had al een naam. De naam DE VAERT prijkt nu echter ook in trotse letters op de gevel.

Basisschoolleerlingen ontvingen een attentie

Wethouder Paul Boogaard was uitgenodigd om de naam op de gevel van het gebouw te onthullen. Vanwege het stormachtige weer werd besloten om de officiële handeling te laten vervallen. In plaats daarvan is de wethouder naar de beide scholen gegaan om te vertellen over de verbeteringen die in de gymzaal zijn aangebracht en de leerlingen een attentie aan te bieden.

Het bezoek van de wethouder en de attentie werden zeer gewaardeerd. Een gezond drankje, een stuk fruit, een smiley en het vooruitzicht om voortaan te mogen gymmen in een mooie zaal, maakten veel goed.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuwsberichten | Gymnastiekzaal ‘de Vaert’ in Goudswaard gerenoveerd
Deel deze pagina
...een dijk van een gemeente!

Bezoek: Voorstraat 31, 3265 BT Piershil Huisje
Post: Postbus 3708, 3265 ZG Piershil Envelop
14 0186 of 088 647 1700 Telefoon
gemeente@korendijk.nl Envelop
Openingstijden Klok