Bijeenkomst voor intermediairs van jeugdsport- en jeugdcultuurfonds (18-05-2017)

Dit item is verlopen op 13-06-2017.

Bent u intermediair van het jeugdsport- en jeugdcultuurfonds? Meld u aan voor de extra bijeenkomst in Binnenmaas op 6 of 12 juni 2017.

Extra bijeenkomst op 6 of op 12 juni. Meld u snel aan!

Op één van de bovenstaande data organiseren wij een extra bijeenkomst voor alle intermediairs van het Jeugdsport- en Jeugdcultuurfonds van de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen. Wij willen onze intermediairs informeren over de stand van zaken tot nu toe. 

Met een presentatie van de cijfers laten wij zien hoe het gaat met de beide fondsen in de Hoeksche Waard. Ongetwijfeld zijn er verbeterpunten. Die horen wij graag van u.

Geef alle kinderen een kans om te sporten, te dansen of muziek te maken

Het is van belang dat u aan de bijeenkomst deelneemt. Met elkaar hebben we al een flink aantal kinderen aan het sporten gekregen. Maar nog lang niet genoeg. Aanmeldingen voor het Jeugdcultuurfonds bijvoorbeeld zijn er (nog) niet zo veel. Dat kan veel beter. Meedoen aan culturele activiteiten is buitengewoon belangrijk voor kinderen. Het ontwikkelen van hun creativiteit, het ontdekken van de binnenwereld en passie, kortom: het laten zien wie je bent en wat er in je leeft, is goed voor het zelfvertrouwen en concentratievermogen van het kind. Het vergroot de kansen om later goed mee te kunnen doen in de samenleving. Een kind dat danst, tekent of zingt, is een gelukkig kind. En een kind dat lekker in zijn vel zit, zal op alle fronten beter presteren. Wij gunnen alle kinderen een kans. Om zo veel mogelijk kinderen die hiervoor in aanmerking komen te kunnen bereiken, hebben we u hard nodig!

Data

Voor deze bijeenkomst zijn twee mogelijke data beschikbaar, te weten 6 of 12 juni,  allen aanvang 16.00 uur. De bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur en vindt plaats in het gemeentehuis van Binnenmaas, Sportlaan 22 te Maasdam.

Aanmelden kan via e-mail zuid-holland@jeugdsportfonds.nl of telefonisch op 0174-244940.

De bijeenkomst wordt gehouden op de datum waarvoor de meeste aanmeldingen zijn gedaan.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuwsberichten | Bijeenkomst voor intermediairs van jeugdsport- en jeugdcultuurfonds
Deel deze pagina
...een dijk van een gemeente!

Bezoek: Voorstraat 31, 3265 BT Piershil Huisje
Post: Postbus 3708, 3265 ZG Piershil Envelop
14 0186 of 088 647 1700 Telefoon
gemeente@korendijk.nl Envelop
Openingstijden Klok